Altijd ingepakt als een leuk cadeautje!

algemene voorwaardenBetalen:

Je kunt bij Love by Lies betalen via vooraf overmaken of een tikkie.

Aan het einde van jouw bestelling krijg je een bevestiging e-mail binnen. Soms komt het ook voor dat deze e-mail in de spambox of ongewenste e-mail terechtkomt. Heb je geen e-mail ontvangen? Stuur dan even een e-mail naar info@lovebylies.nl en dan kijken wij even met je mee!

Op de factuur staat het juiste bedrag wat je moet overmaken. Mocht je liever willen betalen via een tikkie stuur dan via Instagram een berichtje op @lovebylies.official of even een e-mail naar info@lovebylies.nl  met jouw ordernummer.

Als je het bedrag overmaakt noteer dan in de beschrijving jouw ordernummer. Onbetaalde bestellingen worden binnen 48 uur geannuleerd.

Betaalde bestellingen kunnen niet worden teruggestort. 

 

Verzending:

Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 1/3 werkdagen te verzenden. 

Als je in Nederland woont heb je het meestal de volgende werkdag in huis. Woon je in België duurt het ongeveer 3/4 werkdagen voordat je het in huis hebt.

Voor Nederland bedragen de verzendkosten €1,95 zonder track & trace. 

Voor België bedragen de verzendkosten €7,50 zonder track & trace. 

Mocht het zo zijn dat jou bestelling na enkele werkdagen nog niet binnen is. Stuur in dit geval een mailtje naar info@lovebylies.nl met jouw ordernummer erbij en welke sieraden je hebt besteld! Zo gaan we kijken voor een oplossing.

Love by Lies is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte bestellingen, vertraging van PostNL of wanneer ze leveren. 

 

Retourneren:

Mocht je niet tevreden zijn over de sieraden? Of heb je een andere reden? Retourneren is zeker mogelijk! Als je wilt retourneren stuur dan een e-mail met jouw ordernummer, jouw gegevens en welke product je graag wilt retourneren. Zo kunt u het product ruilen of een voucher van u bedrag terug krijgen (zonder de verzendkosten). Via de e-mail zullen wij dan de gegevens sturen waar de retour heen mag worden gestuurd worden op eigen kosten. 

 

Retourvoorwaarden:

- Retourneren moet binnen de retourtermijnen van 14 werkdagen na ontvangst van het artikel.

- De retourzending naar ons is op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor beschadigde of zoek geraakte retour artikelen.

- Als je retourneert zorg dan dat je de product in de originele verpakking naar ons opstuurt. Mochten wij artikelen binnen krijgen die beschadigd en of vies binnen komen moeten wij de waarde van de retour verlagen.

- Oorbellen kunnen niet worden geretourneerd i.v.m. hygiëne. 

 

Materiaal sieraden:

De meeste sieraden zijn gemaakt van stainless steel. Dit betekend dat het niet kan verkleuren. Alle oorbellen zijn ook van nikkelvrij en bevat een laagje echt zilver en echt goud dit betekend dat je oren er niet van kunnen ontsteken en het verkleurd ook niet!! De andere materialen die Love by Lies gebruikt is DQ (designer quality) Het is van hoge kwaliteit en zal tegen een stootje kunnen. Ook gebruik ik metaal dit materiaal kan wel verkleuren als het in aanmerking komt met water / parfum / make-up etc.  Altijd in de beschrijving staat waar het sieraad is van gemaakt.